Inschrijven?

Hoe moet ik inschrijven?

Op voorhand inschrijven is niet nodig op ons speelplein.

ALGEMENE INSCHRIJVING

Als je de eerste keer komt schrijf je je in op ons speelplein door al je gegevens op te geven bij de inschrijvingstafel aan de tent. Wij noteren deze dan en stoppen jou fiche in onze databank.*

Ben je het vorige jaar al geweest, dan zit je nog in onze databank en moeten we alleen maar na te gaan of alle gegevens nog correct zijn. Vergeet dit zeker niet de eerste dag dat je komt te controleren.

DAGLIJSTEN PER GROEP

Na je eerste keer mag je rechtstreeks naar je leeftijdsgroep gaan. Daar betaal je de dagelijkse bijdrage van €4 kies je je drankjes. Ze schrijven jou dan op de daglijst.

Wat moet er worden meegebracht?

We vragen € 4 per dag als bijdrage die je ‘s morgens mag betalen aan de begeleider van de leeftijdsgroep (verzekering, 2 drankjes en vieruurtje, spelonkosten, … inbegrepen)
Voor bijzondere activiteiten zoals de uitstap naar de speeltuin en het zwemmen vragen we € 1 extra (dus € 5 i.p.v. € 4)

Elk kind krijgt van ons ‘s middag een drankje en in de namiddag een drankje met een vieruurtje. Men kan kiezen tussen water (plat of bruis), cola, limonade en choco. Het vieruurtje is elke dag een andere koek, versnapering of stuk fruit .

Dus ‘s middags hebben we nog boterhammen nodig die de kinderen zelf meebrengen.*

*Tip: Overdrijf niet met het extra snoepgoed, koeken of versnaperingen die je zelf zou meegeven. Eigenlijk zijn voldoende boterhammen ‘s middags en onze koek voldoende.

 

speelplein de Speelpeer vzw © 2014
constructed by moon306.be | hosted by wuytens.net