Inschrijven?

Hoe moet ik inschrijven?

Op voorhand inschrijven is niet nodig op ons speelplein.

ALGEMENE INSCHRIJVING

Als je de eerste keer komt schrijf je je in op ons speelplein door al je gegevens op te geven bij de inschrijvingstafel aan de tent. Wij noteren deze dan en stoppen jou fiche in onze databank.

GDPR – info

Aangezien wij comform de nieuwe GDPR wetgeving onze gegevens opslaan, heeft het speelplein besloten om de oude data te verwijderen tot en met 2018. Daardoor zal ieder kind opnieuw ingeschreven worden.
– De gegevens van de kinderen worden voor maximaal 2 jaar opgeslagen om de inschrijvingen in het volgende jaar vlotter te verwerken.
– Bij een herinschrijving (vanaf 2020), zal de data opnieuw voor 2 jaar worden opgeslagen.
– Na 2 jaar verwijderen we de persoonsgevoelige data. Enkel anonimiseren wij gegevens zoals de leeftijd en geslacht voor strategische doeleinden. Namen, adressen, telefoonnummers en gegevens van de huisdokter worden niet meer opgeslagen.
– Ieder kind of ouder heeft recht op inzage van de eigen data. Voor het inkijken van de gegevens of voor het verwijderen van de gegevens kan je contact opnemen via het e-mailadres:

speelpleindespeelpeer@gmail.com

DAGLIJSTEN PER GROEP

Na je eerste keer mag je rechtstreeks naar je leeftijdsgroep gaan. Daar betaal je de dagelijkse bijdrage van €4 kies je je drankjes. Ze schrijven jou dan op de daglijst.

Wat moet er worden meegebracht?

We vragen € 4 per dag als bijdrage die je ‘s morgens mag betalen aan de begeleider van de leeftijdsgroep (verzekering, 2 drankjes en vieruurtje, spelonkosten, … inbegrepen)
Voor bijzondere activiteiten zoals de uitstap naar de speeltuin en het zwemmen vragen we € 1 extra (dus € 5 i.p.v. € 4)

Elk kind krijgt van ons ‘s middag een drankje en in de namiddag een drankje met een vieruurtje. Men kan kiezen tussen water (plat of bruis), cola, limonade en choco. Het vieruurtje is elke dag een andere koek, versnapering of stuk fruit .

Dus ‘s middags hebben we nog boterhammen nodig die de kinderen zelf meebrengen.**

**Tip: Overdrijf niet met het extra snoepgoed, koeken of versnaperingen die je zelf zou meegeven. Eigenlijk zijn voldoende boterhammen ‘s middags en onze koek voldoende.

 

speelplein de Speelpeer vzw © 2019
constructed by moon306.be | hosted by wuytens.net